Over ons

  

Rob en Mariska 246x246 px

Games Unplugged

Games That Matter is in 2015 ontstaan vanuit Bureau MORBidee. Vanuit Bureau MORBidee ontwikkelen we diverse producten en diensten die het bespreken van de dood als doel hebben. De activiteiten op gebied van Meaningful Play hebben we ondergebracht in Games That Matter: spelontwerpbureau en uitgeverij.

Dat kwam niet uit de lucht vallen. Wij hebben jarenlange expertise (én veel plezier) in het ontwerpen en ontwikkelen van creatieve werkvormen, vernieuwend lesmateriaal, uitdagende curricula en interactieve workshops. Daarnaast hebben wij de voorbije tijd sterk inhoudelijke kennis opgebouwd rondom de gezondheidszorg in het algemeen en de levenseindezorg in het bijzonder. 'Levenseindezorg' is een breed terrein: van palliatieve zorg en uitvaartzorg tot rouwbegeleiding en -therapie. We zijn gespecialiseerd in communicatie rondom de dood en end-of-life-care. Kijk maar eens op www.bureaumorbidee.nl wat we allemaal nog meer doen, naast de spellen ontwikkelen en uitgeven...

De combinatie van onze immer borrelende creativiteit en de drive om daadwerkelijk verschil te maken in een steeds sneller gaande, steeds digitaler wordende wereld, brachten ons bij iets wat eigenlijk onontkoombaar was: het ontwikkelen van spellen. Spellen zonder een muis, zonder toetsenbord, zonder internet. Games unplugged, dus.

Goed om te weten

CCProofWij zijn lid van het gameplatform Gameful

Wij zijn lid van Saganet (Simulation & Gaming Association NL)

Onze spellen staan geregistreerd bij CCproof

Mariska is bevoegd docent en CRKBO geaccrediteerd

Praktisch

Drie bolletjesAlgemene voorwaarden
Kamer van Koophandel: 63643103
BTW: 855330430B01
IBAN: NL80 TRIO 0390 9733 94
Adres: Albert Cuypstraat 8, 7556 GD, Hengelo(o)
M: 06-55527290
E: gamesthatmatter@kpnmail.nl