Praatstenen spel

19,95 incl. 21% BTW

Praatstenen is een spel dat bestaat uit 4 dobbelstenen (22 mm, geprinte afbeeldingen) met daarop 24 symbolen. Het principe is eenvoudig: gooi de dobbelstenen, en vertel welke gedachten de symbolen bij je oproepen. Bij het spel zit een inlay met speluitleg en informatie. Extra uitleg, plus tips voor professionals die het spel willen inzetten, vind je hier.

De prijs is incl. BTW, en exclusief 5,75 verzendkosten (pakketpost DHL). Voor België  zijn de portokosten hoger: 13,00. In de winkelwagen kan de porto aangepast worden voor het juiste land. Klik daarvoor op ‘bereken verzending’, je kunt dan kiezen voor verzending naar België.

Wil je meer dan 3 exemplaren bestellen, neem dan eerst even contact met ons op. Dat kan hier.

De levertijd ligt tussen de 2 en 7 werkdagen. De factuur ontvang je als PDF bij de mail als de bestelling voltooid is.

Uitverkocht

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De Praatstenen zijn in 2015 genomineerd voor de ‘Jaarprijs Palliatieve Zorg – Impact’ van het Expertisecentrum Palliatieve Zorg van VUmc in Amsterdam.
De Impact-prijs wordt uitgereikt aan een nieuw product of instrument dat de potentie heeft om de palliatieve zorg te verbeteren. Wij zijn erg trots op deze nominatie, die laat zien dat de waarde van het spel door experts in het veld erkend wordt.

De Praatstenen is een uniek dobbelspel dat inzetbaar is in een grote diversiteit aan doelgroepen. In zorg en onderwijs, in de uitvaartbranche, in therapeutische settingen, thuis met je naasten: de symbolen roepen associaties op en helpen het gesprek aan te gaan over afscheid en verlies, over het levenseinde, over het leven. Op een speelse wijze creëert dit spel de veiligheid die nodig is om te praten over dat wat soms zo moeilijk is. Lees hier meer over de voordelen van een spelvorm. De Praatstenen is een spel dat Meaningful Play bewerkstelligt: spel met betekenis, en in spelvorm bewust worden en ervaren.

Gooi de stenen en vertel wat je ziet. Welke symbolen zie je? Wat betekenen ze voor jou? Wat roept het op, welke herinneringen komen boven, welke gedachten, verlangens, angsten en welke hoop? Laat je gedachten gaan over wat het symbool bij je oproept. Neem gerust de tijd.
Elk symbool betekent iets. Het bijzondere is dat jíj degene bent die de betekenis geeft aan het symbool. Dat maakt elk verhaal anders, dat maakt elk verhaal uniek.

Tevreden over het spel? Laat een review achter, we horen het graag! Ook ervaringen die je wilt delen horen we graag, neem dan even contact met ons op. Contact opnemen kan hier.

Schud, gooi en deel jouw verhaal. Omdat het oplucht. Omdat het even doet stilstaan bij dat wat echt belangrijk is. Omdat het verheldert. Omdat het betekenis heeft. Omdat het verbindt.

Ontwerp symbolen dobbelstenen 2 eenna onderste rij

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Afmetingen 7.5 × 7.5 × 4 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Praatstenen spel” te beoordelen